Graag nodigen we je uit voor de eindpresentatie van het leerwerktraject Kunst voor je Brein. Je bent welkom op vrijdag 1 juli tussen 10.00 en 17.00 uur en zaterdag 2 juli tussen 10.00 en 13.00 uur Hart op de Kleine Houtweg 18 in Haarlem.

De presentatie bestaat uit kunstwerken die de afgelopen maanden door ouderen, onder begeleiding van de deelnemende kunstenaars, zijn gemaakt. 

Over het leerwerktraject Kunst voor je Brein
De afgelopen maanden hebben diverse beeldend kunstenaars uit Haarlem en omstreken (Barta de Broekert, Mette Broekman, Brigit Daamen, Eveline van der Eijk, Noortje Boer, Maya Mutlu, Daniëlle van der Meer, Daphne van Tongeren, Brenda Amsing en Cora Vries) het leerwerktraject Kunst voor je Brein doorlopen.

Tijdens dit traject leerden zij om met ouderen met een haperend brein te werken. Het traject is ontwikkeld en gerealiseerd door Zorgbalans en Hart, met als doel om meer beeldend kunstenaars ervaring op te laten doen in het werken met kwetsbare ouderen. Tijdens het praktijkgedeelte hebben ze samen met de ouderen kunst gemaakt en daar is deze presentatie, die onder andere bestaat uit collages, zelfportretten, vilt objecten en borduurwerken, het resultaat van.