Ga direct naar inhoud

Aanmeldformulier Hart voor Talent Meet-Up

Meld je hier aan voor de Hart voor Talent Meet Up!

* Verplicht in te vullen

Meld je hier aan voor de Hart voor Talent Meet-Up op zaterdag 18 juni bij Hart (Kleine Houtweg 18, Haarlem). Een toffe dag voor alle deelnemers van de Hart voor Talent projecten: Your Talent Boost, Urban Talent on Stage en Young Orchestra Haarlem (YO Haarlem)

Tijdens de middag maak je kennis met alle andere deelnemers, volg je toffe workshops, word je geinterviewd door onze vlogger en kun je jezelf professioneel laten fotograferen in onze fotostudio. Aan het einde van de dag sta je, samen met de andere deelnemers, in de spotlights en laat je zien wat je tijdens de workshops hebt geleerd! Ouders en verzorgers zijn hierbij natuurlijk van harte welkom. 

Naam | Geboortedatum

Adres

Contactgegevens

Tot slot

In verband met de privacywetgeving hebben we jouw toestemming nodig voor het gebruik van de door jou ingevulde gegevens voor de organisatie van Hart voor Talent en foto's en filmpjes die tijdens het project worden gemaakt ter promotie van Hart voor Talent op onze website en social media. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan een van je ouders/verzorgers deze toestemming te verlenen: