Ga direct naar inhoud

Bijna 11 enzo

Aanbieder
Theatergroep Zwerm

Bijna 11 enzo is een voorstelling over puberen, seksualiteit en grenzen stellen. De voorstelling gaat over Daan, Kim en Fleur. Drieachtste-groepers die op zoek zijn naar zichzelf, de liefde en hun grenzen. Peter, de Fee, een quizmaster en zijn assistentes doen ook nog mee.

De voorstelling behandelt thema’s als vriendschap, vlinders in je buik, liefde, puberen, verkering, verliefd zijn en vooral: grenzen stellen!

In het nagesprek worden aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken en inzichtelijk gemaakt. Hierdoor worden de kinderen aan het denken gezet over de manier waarop ze met liefde, vriendschap, verandering en hun eigen grenzen willen en kunnen omgaan.

De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 60 leerlingen of twee schoolklassen.
De prijs van twee voorstellingen per dag is  € 1.159,50
De prijs van drie voorstellingen per dag is  €1.581,-

Wanneer meerdere voorstellingen op een dag plaatsvinden wordt soms een korting geboden door het gezelschap. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Voorwaarden: De school beschikt over een klaslokaal | De voorstelling wordt gespeeld in een U-opstelling. Tafels langs de wanden, stoelen opgesteld in een U-vorm daarvoor. De ene klas zit op de tafels, de andere klas op de stoelen | Voor deze voorstelling is minimaal 15 min opbouwtijd nodig, de artiesten zijn ongeveer 1 uur van te voren aanwezig.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 6, 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling op school

Classificatie

Disciplines
Theater

Tijd & Info

Duur
90 minuten

Financieel

Kosten
  • € 678,50
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar