Ga direct naar inhoud

Beer en de Honingboom

Aanbieders
Vera de Backker

Een muzikale vertelling

In deze muzikale vertelling wordt het prentenboek 'Beer en de honingboom' van Jeroen Schipper en Vera de Backker door hen beiden gepresenteerd. Het jonge publiek wordt aan de hand van het licht filosofische verhaal van Jeroen en de prachtige platen van Vera meegenomen in Beer’s dilemma: Op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom, of zijn vrienden helpen met al hun verschillende problemen. Er is volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het boek horen. Te vinden op www.beerendehoningboom.nl en te bestellen via www.kleuteruniversiteit.nl

Doel: Aan het eind van deze voorstelling zijn de leerlingen uitgedaagd goed te kijken naar de platen uit het boek en hun fantasie te gebruiken. Ze hebben kennis gemaakt met verschillende muzikale stijlen en hebben ervaren op de verschillende ritmes te bewegen.
Trefwoorden: prentenboek, vriendschap, dieren, beer, musical
Voorwaarden: Beschikbaarheid van een speel- of gymzaal. | Kinderen zitten op banken, matten of de vloer. Er moet wat ruimte zijn voor ze om op te kunnen staan en mee te dansen. | Aanwezigheid van een nabij stopcontact of verlengsnoer. | Een tafeltje en stoel van volwassen hoogte. | Opbouwtijd 30 minuten.
Datum: Datum en tijd in overleg
Prijzen: De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 60 leerlingen.
De prijs voor twee voorstellingen op een dag is € 552,-
De prijs voor drie voorstellingen op een dag is € 747,50

Bij deze voorstelling geldt een korting wanneer er meerdere voorstellingen op dezelfde dag plaatsvinden. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 1, 2, 3

Soort activiteit

Voorstelling op school

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Tijd & Info

Duur
40 minuten

Financieel

Kosten
  • € 310,50
Aanbieder
Op school

Beschikbaar