Ga direct naar inhoud

Eureka!

Aanbieders
Theatergroep Knars

De uitvindingen vliegen uit de bocht!

Eureka (Kaatje) wil buiten spelen - rennen en springen, maar vooral: Vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Haar vader is een heel knappe uitvinder. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Kaatje ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen. Haar vriendje Mo is de enige die Kaatje begrijpt. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…

Doel: de fantasie prikkelen en ingaan op de thema's: uitvinden, fouten maken (vallen en opstaan), opgroeien (en opvoeden)
Trefwoorden: beeldend theater; fantasie; reizen; uitvinden; poppentheater
Voorwaarden: Laden en lossen en parkeren dichtbij school, min. Speelvlak 5 x 5 x 3 m. Verduistering zeer gewenst. Twee schone stroomgroepen. Publieksopstelling oplopend. Opbouwtijd twee uur.
Datum: Datum en tijd in overleg
Prijzen: De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 100 leerlingen.
De prijs van twee voorstellingen per dag is € 1.347,80

Bij deze voorstelling geldt een korting wanneer er meerdere voorstellingen op dezelfde dag plaatsvinden. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6

Soort activiteit

Voorstelling op school

Tijd & Info

Duur
50 minuten

Financieel

Kosten
  • € 845,25
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar