Ga direct naar inhoud

Clowns

Aanbieder
Janny Hofman

In deze workshop verdringen we de ‘horrorclown’ en laten we de échte clown tot leven komen. Dat is de clown die ons ontroert, maar ons ook aan het lachen kan brengen. We leren hoe we al die verschillende emoties kunnen spelen en hoe we dat op een echte clownsmanier doen. Daarna passen we het toe in grappige of zielige spelscènes. De kunstenaar/docent zorgt voor de rode clownsneuzen.

Doel: Aan het eind van deze workshop kunnen de leerlingen verschillende tegengestelde emoties spelen en deze verwerken in korte clownsscènes. Trefwoorden: circus, acteren, onderzoeken, emoties, bewegen

Bij workshops van een kunstenaar/docent geldt dat je je met minimaal 2 groepen op dezelfde dag moet inschrijven. Dat mogen twee verschillende workshops zijn van dezelfde kunstenaar/docent, mits op één dag. Per workshop kan maximaal één schoolklas deelnemen, tenzij anders is aangegeven.

Voorwaarden: De school beschikt over een speellokaal en/of gymzaal en een CD-speler of installatie waar tablet / laptop op aangesloten kan worden.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 5, 6, 7, 8

Soort activiteit

Workshop op school

Classificatie

Disciplines
Theater
Aantal lessen
1 les

Tijd & Info

Duur
60 minuten

Financieel

Kosten
  • € 68,25 per groep
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar