Ga direct naar inhoud

iSocial

Aanbieder
Theatergroep Zwerm

iSocial volgt drie basisscholieren die hun weg proberen te vinden in de wereld van internet en social media. Voor kinderen wordt het gebruik van internet, Instagram, Twitter en Facebook steeds meer onderdeel van hun dagelijks leven. De grens tussen echt en virtueel contact vervaagt. iSocial vertelt het verhaal van drie leerlingen die hun grenzen leren kennen. Een voorstelling in de klas over de leuke kanten én de gevaren die internet en sociale media met zich meebrengen.

In de veilige sfeer van het klaslokaal worden de leerlingen uitgedaagd om na te denken over de thema’s van de voorstelling: cyberpesten, vriendschap, sociale media, privacy, intimiteit, identiteit en grenzen stellen. Na de voorstelling vindt onder leiding van de acteurs een nabespreking plaats waarin aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken worden en inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor worden de leerlingen aan het denken gezet over de manier waarop ze met internet, sociale media en hun eigen grenzen willen omgaan.

De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 60 leerlingen of twee schoolklassen.
De prijs van twee voorstellingen per dag is  € 1.159,50
De prijs van drie voorstellingen per dag is  €1.581,-

Wanneer meerdere voorstellingen op een dag plaatsvinden wordt soms een korting geboden door het gezelschap. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Voorwaarden: De school beschikt over een klaslokaal met digibord | De voorstelling wordt gespeeld in een U-opstelling. Tafels langs de wanden, stoelen opgesteld in een U-vorm daarvoor. De ene klas zit op de tafels, de andere klas op de stoelen | Voor deze voorstelling is minimaal 15 min opbouwtijd nodig, de artiesten zijn ongeveer 1 uur van te voren aanwezig.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 6, 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling op school

Classificatie

Disciplines
Theater

Tijd & Info

Duur
90 minuten

Financieel

Kosten
  • € 678,50
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar