Ga direct naar inhoud

Vreemde Streken

Aanbieder
Trio Diamanda

‘Vreemde Streken’ is een theatrale ontdekkingstocht waarin drie strijkers als ware pioniers de grenzen verkennen van hun instrument en de wereld van de muziek. Trio Diamanda brengt een bijzondere luisterervaring, waarin de nieuwe klanken van Garth Knox samenkomen met de eeuwenoude tonen van Bach en het opzwepende geluid van Ierse Folk. Hoe klinkt het onbekende? Zolang je nieuwsgierig blijft, ontdek je de mooiste en gekste dingen.

Trio Diamanda is een klassieke strijktrioformatie gevormd rondom rising star Diamanda Dramm. Zij is onlangs uitgeroepen tot Dutch Classical Talent 2018. Samen met Yanna Pelser op altivool en Marcus van den Munckhof op cello, vormt zij het Trio Diamanda.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Oorkaan 020-240212. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Philharmonie
Trefwoorden: Nieuwe geluiden uitvinden. Wie nieuwsgierig is ontdekt de mooiste en gekste dingen. Een spannende roadtrip van klanken

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Beeld: Adobe Stock

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Muziek

Waar & wanneer

Periode
24 februari 2020

Tijd & Info

Duur
50 minuten