Ga direct naar inhoud

Jabber

Aanbieder
Kwatta

Sommige vogels bouwen een nest en willen daar altijd blijven. Andere vogels hebben geen rust en vliegen af en aan. In de zomer zijn ze hier en in de winter daar. Flierefluiters, dwaalgasten, binnenvetters, gelukszoekers en holbewoners. Maar wat gebeurt er als vreemde vogels elkaar ontmoeten. Kunnen ze met elkaar praten? Kunnen ze elkaar verstaan? Vinden ze elkaar vreemde vogels? Vechten ze elkaar het nest uit? Of dromen ze dezelfde dromen en maken ze ruimte voor elkaar?

Grijs: Goedeli…!
Grauw: Good goo...!
Grijs: Bon bon…!
Grijs + Grauw: Mornay!

‘Jabber’ wordt, zoals het hoort bij vogels, geheel gezongen. Het is een voorstelling over vier vogels en één nest, in een taal die niemand kan verstaan. Maar wat nou als we elkaar niet verstaan, en wel begrijpen? Dan zijn we voor je het weet geen vreemde vogels meer voor elkaar.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Kwatta via 024-3600588. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: muziek, middenbouw, theater, kwatta, taal

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Waar & wanneer

Periode
14 oktober 2019

Tijd & Info

Duur
60 minuten