Ga direct naar inhoud

Wirwar

Aanbieder
Laura van Hal

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn; kleine schaduwtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waarin niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

‘WIRWAR’ is een adembenemende circustheatervoorstelling, een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met STIP Theaterproducties info@stipproducties.nl. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Circustheater, acrobatiek, illusionisme, magische wereld, emoties

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Beeld: Overburen

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
3 februari 2020

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Toneelschuur