Ga direct naar inhoud

Het geluid dat niemand hoorde

Aanbieder
Het Filiaal theatermakers

Al heel vaak heeft ze gedacht, die auto staat daar wel heel vreemd op die plek, en dan onthield ze het nummerbord. Of, die man staat wel heel erg lang bij die lantaarnpaal en dan zei ze in zichzelf “man, één meter negentig lang, flink postuur, donkerblond”. In de hoop ooit een supergetuige te kunnen zijn. Dat de politie aanbelt en vraagt, heeft u misschien iets verdachts gezien? En dat zij dan hele belangrijke informatie had onthouden.

Geïnspireerd door films van Hitchcock en Sherlock Holmes maakt Het Filiaal theatermakers een spannende detective live op het toneel. Met geluid in de hoofdrol. Mirthe Klieverik en Gábor Tarján bewegen zich tussen tafels vol opnameapparatuur; cassettespelers, een oud antwoordapparaat, platenspelers, microfoons en instrumenten. Het verhaal ontspint zich van aanwijzing naar aanwijzing. Wat heeft ze gezien? Maar vooral, wat heeft ze gehoord?

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Theaterbureau Slot via info@totslot.nl. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Muziektheater, podcast, detective

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
6 april 2020

Tijd & Info

Duur
70 minuten
Aanbieder
Toneelschuur