Ga direct naar inhoud

Het best bewaarde geluid ter wereld (Pikefel)

Aanbieder
Orkest Max Tak

De vader van X en Y (Xantippe en Ysbrandt) was een uitvinder met een missie: hij wilde in het Guinessbook of Records komen als De Man die Alle Geluiden Ter Wereld heeft Gevangen. Helaas is hij bij het opnemen van zijn laatste geluid, een etende krokodil, overleden. Nu werken X en Y dag en nacht door om het Ultieme GeluidsArchief van hun vader alsnog af te krijgen en stiekem ook om zelf een beetje beroemd te worden. Vanuit de hele wereld ontvangen ze geluidspakketten. Van tropische vogels met de hik tot het geluid van een zingende ijsschots in Alaska, alles moet op alfabetische volgorde voor de jury komt. Terwijl de stress oploopt komt er een pakket binnen waar geen geluid in zit, maar een meisje. Wie is zij? En waarom klinkt alles opeens zo vreemd?

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Orkest Max Tak via info@maxtak.nl De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: muziektheater, instrumenten, geluiden, zelf muziek maken, MaxTak

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Waar & wanneer

Periode
11 mei 2020 t/m 12 mei 2020

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Toneelschuur