Ga direct naar inhoud

De Rattenvanger

Aanbieder
I. van Dril & M. Schreuder

Aan de rand van de stad Hamelen woont Luca. Van afval maakt hij de mooiste dingen, als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt, verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad, maar dan moeten de inwoners wel voor hem juichen en buigen. Alle mensen doen mee, ze vinden de burgemeester fantastisch! En Hamelen is geweldig, zolang je maar niet klaagt.
Op een avond wordt er op de deur van burgemeester Snijder geklopt. Als hij opendoet hoort hij de klank van de magische fluit en staart hij in de ogen van duizenden ratten...

‘De Rattenvanger’ is een spannend en muzikaal sprookje over moed en verleiding, verteld door schoonmaakster Adelien. Een voorstellingmet livemuziek, poppenspel en heel veel humor.

De voorstelling vindt plaats op maandag 2 maart en maandag 9 maart 2020

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met STT Producties via 030 - 2941419. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: De Luifel
Trefwoorden: Jeugdtheater, muziektheater, poppentheater, beeldend theater

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Beeld: Freja Roeloefs & Eline van den Hoek 

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 5, 6

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Waar & wanneer

Periode
2 mrt 2020 t/m 9 mrt 2020

Tijd & Info

Duur
50 minuten
Aanbieder
Theater De Luifel Heemstede