Ga direct naar inhoud

Koning Kraal door weer en wind

Aanbieders
Lisette van Gemert

Koning Kraal zou zo graag een vriendje willen om gezellig mee te spelen. Iemand net zo groot als hij zelf. Een poppenvriendje die ook poppentaartjes lust! Een vriendje vinden is niet zo makkelijk, daarvoor moet Koning Kraal op zoek door weer en wind. Samen met de kinderen gaat Koning Kraal op zoek door storm, regen en zonneschijn. Een theaterworkshop waarbij de kinderen meespelen in het verhaal van Koning Kraal.

Bavo Basisschool: “De interactie tussen de speelster en de kinderen sprak mij aan, er was ruimte voor improvisatie zonder dat het verhaal verloren ging".

Doel: Aan het eind van deze workshop zijn de leerlingen in spel meegenomen in het verhaal van Koning Kraal en hebben zij verschillende weertypen onderzocht.
Trefwoorden: vriendschap, weer, fantaseren, herfst, winter, zomer, lente

Bij workshops van een kunstenaar/docent geldt dat je je met minimaal 2 groepen op dezelfde dag moet inschrijven. Dat mogen twee verschillende workshops zijn van dezelfde kunstenaar/docent, mits op één dag. Per workshop kan maximaal één schoolklas deelnemen, tenzij anders is aangegeven.

Voorwaarden: De school beschikt over een speellkokaal en/of gymzaal en een CD-speler.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 1, 2

Soort activiteit

Workshop op school

Classificatie

Disciplines
Theater
Aantal lessen
1 les

Tijd & Info

Duur
45 minuten

Financieel

Kosten
  • € 61,25 per groep
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar