Ga direct naar inhoud

Team-spirit

Aanbieder
Sophia Kienhuis

Dans is al eeuwenlang onderdeel van het mens-zijn en het heeft de kracht om te verbinden. Als klas samen dansen en toewerken naar een knallende danspresentatie is al een uitdaging die om enige team-spirit vraagt, maar als je de leerlingen in verschillende samenstellingen middels dans laat samenwerken, kan een dansproject met vriendschap en samenwerking als thema en doel enorm bijdragen aan de onderlinge verhoudingen en de sociale dynamiek binnen de groep. Juf Sophie probeert verlegen leerlingen meer zichtbaarheid te geven en geeft iedereen een kans om zichzelf dansend te profileren.

Deze activiteit bestaat uit drie lessen en een afsluitende presentatie.

Doel: Aan het eind van deze lessenreeks hebben de leerlingen veel gelachen en bewogen en daarbij hebben zij iets geleerd op het gebied van dans, samenwerking, communicatie en persoonlijk welzijn.
Trefwoorden: vriendschap, samenwerking, bewegen, lichaam 

Bij workshops van een kunstenaar/docent geldt dat je je met minimaal 2 groepen op dezelfde dag moet inschrijven. Dat mogen twee verschillende workshops zijn van dezelfde kunstenaar/docent, mits op één dag. Per workshop kan maximaal één schoolklas deelnemen, tenzij anders is aangegeven.

Voorwaarden: De school beschikt over een speellokaal en/of gymzaal. De ruimte is leeg en beschikt over een muziekinstallatie.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4, 5, 6, 7, 8

Soort activiteit

Workshop op school

Classificatie

Disciplines
Dans
Aantal lessen
4 lessen

Tijd & Info

Duur
60 minuten

Financieel

Kosten
  • € 253,00 per groep
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Najaar
Voorjaar