Ga direct naar inhoud

De on-ontdekking van de Zuidpool

Aanbieders
Laboman Producties

zeewaardig muziektheater voor avonturiers

We varen naar de 17e eeuw. De scheepsjongens Peer en Jodocus gaan als eersten de Zuidpool ontdekken. Maar een expeditie naar de achterkant van de wereld is niet zonder gevaren. Durf je mee? Pas wel op, want onderweg vliegen de vissen je om de oren en fluiten de speren voorbij. Een avontuur met wind in de zeilen!

De leerlingen worden vooraf voorbereid met digitaal lesmateriaal. Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Laboman Producties,janna@laboman.nl. Kosten komen voor rekening van de school.

Doel: De Nederlandse geschiedenis tot leven brengen. Laten zien waar veel uitdrukkingen die wij gebruiken vandaan komen: uit de zeevaart van de 17e eeuw!
Trefwoorden: Gouden eeuw, cultureel erfgoed, zeevaart, vriendschap, ontdekken
Voorwaarden: Beschikbaarheid van speellokaal of gymzaal. Verduistering gewenst. Speelvlak: plm 6x4x3m (bxdxh). Vaste stroom nodig.
Laboman Producties kan, indien nodig, eigen licht- en geluidsapparatuur meenemen. Bouwtijd 2:15 uur
Datum: Datum en tijd in overleg
Prijzen: De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 130 leerlingen.
De prijs van twee voorstellingen per dag is € 1.092,50

Bij deze voorstelling geldt een korting wanneer er meerdere voorstellingen op dezelfde dag plaatsvinden. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 5, 6, 7

Soort activiteit

Voorstelling op school

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Tijd & Info

Duur
45 minuten

Financieel

Kosten
  • € 747,50
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar