Ga direct naar inhoud

Ridder Jacoba

Aanbieders
Laboman Producties

Een spannend verhaal over vals spelen, volhouden en jezelf zijn.

Jonkvrouw Jacoba kan alles! Paardrijden, in bomen klimmen, moddertaartjes bakken…  Maar ze kan niet lezen of schrijven. Gelukkig leest haar oom Jan haar voor. Maar doet hij dat wel eerlijk? De stalknechten Manshooft en Coenraad vertellen het verhaal van hun stoere Jonkvrouw Jacoba die nóg stoerder moet worden dan ze al was.

De leerlingen worden vooraf voorbereid met digitaal lesmateriaal. Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Laboman Producties,janna@laboman.nl. Kosten komen voor rekening van de school.

Doel: De Nederlandse geschiedenis dichterbij brengen met een vrolijk, spannend en waargebeurd verhaal. Reflecteren op nu en op onszelf.
Trefwoorden: Cultureel erfgoed, middeleeuwen, muziektheater, Lezen & schrijven, iedereen is gelijk
Voorwaarden: Beschikbaarheid van speellokaal of gymzaal. Speelvlak: minimal 5x4x3m (bxdxh). Laboman Producties kan, indien nodig, eigen licht- en geluidsapparatuur meenemen. Vaste stroom nodig. Opbouwtijd 2 uur. Verduistering gewenst.
Datum: Datum en tijd in overleg
Prijzen: De prijs is gebaseerd op één voorstelling voor maximaal 130 leerlingen.
De prijs van twee voorstellingen per dag is € 1.092,50
De prijs van twee voorstellingen per dag is € 1.495,-

Bij deze voorstelling geldt een korting wanneer er meerdere voorstellingen op dezelfde dag plaatsvinden. Deze korting wordt op dit moment bij de bestelling niet getoond, maar staat wel in de tekst genoemd. Je krijgt van ons een aangepast prijsoverzicht.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4, 5

Soort activiteit

Voorstelling op school

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Tijd & Info

Duur
40 minuten

Financieel

Kosten
  • € 747,50 per groep
Aanbieder
Op school

Beschikbaar

Voorjaar