Ga direct naar inhoud

Liegebeesten

Aanbieders
Theater Sonnevanck

Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. Hij loopt de kamer in en ziet dat zijn moeder tranen wegveegt. “Niks aan de hand hoor, lieverd!” Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Hij heeft een zusje en ze is verdwenen. Waar kan ze zijn? Er is maar één mogelijkheid: het doucheputje. Die levensgevaarlijke plek in de badkamer. Zijn zusje is weggespoeld en hij moet haar redden.

Samen met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa moedig de magische wereld onder het doucheputje in. Daar blijken wonderlijke wezens te wonen. Maffe figuren die niet te vertrouwen zijn. Die zingen als ze boos zijn en huilen als ze blij zijn. Noa besluit om zelf alleen maar de waarheid te spreken om de liegende beesten te verslaan en zijn zusje te vinden. Of heb je zo nu en dan een leugentje nodig om je doel te bereiken?

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 16 maart 2021.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Muziektheater, liegen, waarheid, familie, fantasie

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Beeld: Benning & Gladkova

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
16 maart 2021

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Toneelschuur