Ga direct naar inhoud

De Waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

Aanbieders
Meneer Monster

Meneer Monster toverde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, één van de meest verkochte kinderboeken in alle tijden, om tot een voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.
Dus we zijn gelukkig dat Andy en Terry, de bewoners van de Waanzinnige Boomhut terug zijn! Inmiddels telt hun hut 52 verdiepingen. En al dacht je dat het niet kon: met nóg meer fantastische uitvindingen. Zoals een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een opleidingsinstituut voor Ninjaslakken en een hypomodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur. Die laatste komen nog goed van pas, want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen. Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!
De idioten belanden in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een 100 jaar Ninja Slakkenreis en een vijandig groentekoninkrijk, waar ze hun grootste vijand tegenkomen: Groenten.

De voorstelling vindt plaats op maandag 8 februari 2021

Locatie: Stadsschouwburg
Trefwoorden: Waanzinnige boomhut, Meneer Monster, Fysiek Theater, Familievoorstelling, Anarchie

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 5, 6

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
8 februari 2021

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Stadsschouwburg Haarlem