Ga direct naar inhoud

Pippi Powerrrrr

Aanbieders
Het Laagland

Stel dat de wereld bij jou past, in plaats dat jij je aanpast aan de wereld. Stel dat het dan geen puinhoop wordt, maar een groot avontuur. Stel dat je zelf mag bepalen waar je heel hard NEE tegen roept of voluit JA tegen zegt. Dat vraagt om lef! Dan moet je op zoek naar wat ‘eigen’ aan jou is, naar wat jou jezelf maakt. Durf jij?

Pippi Powerrrrr is een avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous én haar eigentijdse ‘zusje’ Greta Thunberg. Die onvoorspelbare Pippi, die zich - net als Greta - niet in één hokje laat stoppen en zich door niets of niemand uit het veld laat slaan. Villa Kakelbont maakt plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer, waarbij niets is zoals het hoort. En Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices, van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr.
Pippi Powerrrrr is energiek theater voor jongens en voor meiden.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 maart 2021.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Pippi, theater, innerlijke kracht, anders zijn, bovenbouw

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Beeld: Hanneke Wetzer

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
4 maart 2021

Tijd & Info

Duur
70 minuten
Aanbieder
Toneelschuur