Ga direct naar inhoud

De Grote Waarom Show

Aanbieders
Tg. Winterberg

Waarom zijn de wolken wit?
Waarom val ik niet van de aarde?
Waarom zitten niet alle antwoorden al in mijn hoofd?
Waarom wil ik dit eigenlijk weten?
Waarom ben ik hier?
Waarom…?

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord zit een volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In de Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg samen met het publiek en met poppen, proefjes, schaalmodellen, stopmotion op zoek naar antwoorden. De Grote Waarom Show is een beeldende ode aan de nieuwsgierigheid. Het is niet erg om iets niet te weten, de zoektocht naar antwoorden is een spannend avontuur waar anderen je bij kunnen helpen. Want als je alles denkt te weten, dan heb je niet genoeg vragen gesteld.

Meedoen in de Grote Waarom Show? Schrijf jouw eigen Waarom-vraag, te samen met jouw naam op een papier en neem deze mee naar het theater! En wie weet wordt jouw vraag wel getrokken uit de ‘Vraag-van-vandaag-Grabbel-Box’.

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 22 maart 2022.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Tg. Winterberg via marlyn@tgwinterberg.nl. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Beeldentheater, Wetenschap, Proefjes, Video, Stopmotion, Show, Interactief,  Poppentheater

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Waar & wanneer

Periode
22 maart 2022

Tijd & Info

Duur
50 minuten
Aanbieder
Toneelschuur