Ga direct naar inhoud

BONJE

Aanbieders
Laura van Hal

BONJE is een humoristische circustheater voorstelling. Een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien.

Ruzie... of we het nou willen of niet, we krijgen er allemaal mee te maken, de een misschien wat vaker, dan de ander. Ga jij, koste wat het kost, door om je gelijk te halen? of ben jij degene die water bij de wijn doet, om de boel te sussen? Trek jij je in een ruzie terug als een schildpad, of sta jij te brullen als een chimpansee? En dan, wat doe je daarna? Durf jij die eerste stap te zetten om het weer goed te maken? Of ben je te koppig en steek je liever je kop in het zand?

Een voorstelling waarin twee acrobaten en een mimespeelster, er alles aan doen om de conflict-patronen waarin zij gevangen zitten, te doorbreken.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 16 februari 2022.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Wirwar producties via info@wirwarproducties.nl. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Circustheater, acrobatiek, ruzie, mime

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Waar & wanneer

Periode
16 februari 2021

Tijd & Info

Duur
55 minuten
Aanbieder
Toneelschuur