Ga direct naar inhoud

Supernormaal

Aanbieders
HNTjong

Billy en Moos zijn supernormaal. Ze zien er supernormaal uit, zingen supernormale liedjes en hebben een super normale familie. Tenminste … wat is eigenlijk normaal? Zijn papa en mama normaal? De buren? Die mevrouw op tv? Soms is buiten de lijntjes kleuren juist het allerleukste wat er is. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder.

Billy en Moos duiken in een wereld vol fantastische figuren die anders zijn en afwijken van de norm. We ontmoeten een muisje dat brult als een leeuw, een spook dat schrikt van zijn eigen schaduw en drie jongens die in hun tutu’s de sterren van de hemel dansen. Ze komen erachter dat bijzonder zijn helemaal geen straf is, sterker nog, dat anders-zijn misschien wel een superpower is. Theatermaker Loek de Bakker maakt een ontroerende muzikale voorstelling, geïnspireerd op gedichten van Ted van Lieshout. Een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt.

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 10 mei 2022.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Muzikale voorstelling, bijzonder zijn, opgroeien, anders zijn

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
10 mei 2022
Aanbieder
Toneelschuur