Ga direct naar inhoud

Op 't randje - met workshop

Aanbieders
Danscollectief Arnhemse Meisje

Danscollectief Arnhemse Meisjes neemt je in de dansvoorstelling Op ‘t randje bij de hand op een avontuur door de speeltuin van het bestaan. Klim met hen op het randje en spring in de diepte van je fantasie!

Deze speelse dansvoorstelling is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang voor jong én oud. De Arnhemse Meisjes stimuleren kinderen tussen de 6 en 10 jaar om verbonden te blijven met hun innerlijke stem en ongerepte kern. Ze onderzoeken hoe je intuïtie te volgen en tonen de ontdekkingstocht door een eindeloze verscheidenheid aan emoties en gevoelens. Waar brengt het ons als we die de vrije loop laten?

Al klimmend en balancerend op alle randjes en richels van het decor, zoeken de Arnhemse Meisjes op gedurfde én speelse wijze naar de grenzen van het onbekende. Met de energieke en opzwepende ritmes van een live percussionist vinden ze samen uit waar het ons kan brengen als ál je emoties er mogen zijn.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022.

Locatie: De Krocht Zandvoort
Trefwoorden: Dans, onbevangenheid, ontdekkingsdrang, fantasie, intuïtie

Bijzonderheden: Bij deze theatervoorstelling hoort een workshop op school. Wij nemen hierover contact met de school op om dit in te plannen.

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Dans

Waar & wanneer

Periode
10 februari 2022

Tijd & Info

Duur
45 minuten
Aanbieder
De Krocht