Ga direct naar inhoud

Vanwege de anderhalvemetersamenleving en onduidelijkheden omtrent de RIVM-richtlijnen voor schooljaar 2020-2021 inventariseert Hart alle alternatieven die wij de basisscholen kunnen aanbieden, mocht dit nodig zijn. We stellen jou daarom graag 3 korte vragen over jouw aanbod voor schooljaar 2020-2021. Het beantwoorden van de vragen neemt slechts een paar minuten in beslag. 

Verplaatsen workshops van najaar naar voorjaar
Stel dat workshops in het najaar verplaatst moeten worden naar het voorjaar: heb je daar dan binnen je huidige planning ruimte voor?
Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Digitale lessen/workshops
Er is in de afgelopen maanden veel ad hoc ontwikkeld. Heb je een digitale les/workshop gemaakt die op zichzelf staat en eventueel in het CultuurMenu aangeboden kan worden?
Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Meer workshops
Stel dat er behoefte is aan meer vakdocenten/kunstenaars in de klas, bijvoorbeeld omdat podia en musea niet door de scholen bezocht kunnen worden, zou je dan meer workshops kunnen/willen geven?
Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Heb je ideeën, vragen, zorgen of overwegingen die voor jouw specifieke aanbod gelden, schroom dan niet om contact op te nemen of hieronder in te vullen.
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Deel dit