Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding
Activiteiten VO

HIT

Het HIT (Haarlems Interscholair Toernooi) is het jaarlijkse talent ontwikkelings programma voor leerlingen van 12-18 jaar in de regio Zuid-Kennemerland.

De disciplines waaraan leerlingen kunnen meedoen zijn:

Dans

Theater

Beeld en Geluid

Muziek

Spoken Word

Fashion

Beeldende Kunst

Als deelnemende school mogen al jouw leerlingen die zich willen ontwikkelen meedoen aan het HIT. Daarnaast kunnen deelnemers zichzelf en hun werk presenteren en exposeren op de grote én kleine podia die Haarlem rijk is.

Wil je meedoen aan het HIT? De inschrijvingen voor de editie van 2022 zijn nog niet geopend. Het is natuurlijk nooit te vroeg om te dromen. Doe alvast inspiratie op via het Instagram-kanaal van HIT of bekijk de video's van de YouTube-serie Talent in Beeld over het HIT 2021. Of zoek de HIT-coördinator van jouw school even op! 

Ben je docent op een school die nog niet meedoet aan het HIT? Neem dan contact op met projectleider Eske Scheele: escheele@hart-haarlem.nl

Bijeenkomsten, Workshops en CKV dagen
Steeds meer scholen weten ons te vinden voor een workshopprogramma of het samenstellen van een cultuurdag. Daarnaast organiseren we in opdracht van de gemeente Haarlem inspirerende netwerkbijeenkomsten voor docenten en cultuuraanbieders. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst!