Ga direct naar inhoud
Meet the Street voor groep 7

Onderstaand het nieuwsoverzicht van Hart Cultuur in School. Klik hier voor de agenda voor het schooljaar 2019 | 2020.

Doe mee aan het gratis project ‘Meet the Street’ van Cultureel Verschil. Leerlingen gaan aan de slag met breakdance/urban dance, rap, graffiti en DJ.

Leerlingen van groep 7 krijgen gedurende vier weken elke week een kennismakingsworkshop van 1 tot 1,5 uur in een van de disciplines. Deze workshops vinden onder schooltijd plaats en worden verzorgd door een enthousiaste docent/artiest.

Na afloop van de workshops kunnen de leerlingen zich inschrijven voor een gratis verdiepende les bij een van deze docenten. De lessen zijn naschools bij verschillende culturele organisaties in Haarlem. Tijdens de les wordt dieper ingegaan op de discipline en geeft de docent/artiest tips en tricks. Bij elke naschoolse les is plek voor 10 deelnemers. Er kunnen dus 40 kinderen deelnemen aan het gratis naschoolse traject.

Wij hopen dat de leerkrachten leerlingen actief door willen verwijzen naar het naschoolse gedeelte. Leerlingen geven zich op via het formulier dat vanuit Cultureel Verschil wordt aangeleverd.

Kosten
Geen

Tijdsinvestering school
4 x 1,5 uur

Benodigdheden vanuit school
Gymzaal (dans), smartboard (rap, graffiti, DJ), pen en papier (rap), potlood en papier (graffiti).

Periode
De workshops onder schooltijd zijn in de periode 7 januari tot 8 februari 2019. De naschoolse workshops op locatie zijn enkele weken daarna.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 5 november via info@cultureelverschil.nl. We hebben nog plek voor groep 7 van één school in Haarlem Noord en één school in Zuid.