Ga direct naar inhoud
Boekenfabriek

Onderstaand het nieuwsoverzicht van Hart Cultuur in School. Klik hier voor de agenda. 

Ganzenveren aan de kant, decor klaar; spelen maar.

Theater Stuiter verzorgt samen met het Noord-Hollands Archief een theatervoorstelling over de late Middeleeuwen in Haarlem voor kinderen. Het project bestaat uit meespeelvoorstellingen en educatief materiaal. Met het project maken kinderen kennis met verhalen uit het Middelnederlands opgeschreven in de periode 1200-1500 en met de uitvinding van de boekdrukkunst.

Op zondag 13 en maandag 14 oktober voeren we deze speciale editie van “Boekenfabriek” uit in de Commandeurszaal van de Janskerk in Haarlem. Voor de allerkleinsten spelen we de voorstelling “Foei Vos!”

Speciaal voor scholen
De voorstellingen op maandag 14 oktober kunnen door scholen worden geboekt. In totaal kunnen er per voorstelling ca. 90 leerlingen in de Commandeurszaal (dus drie klassen met ca. 30 leerlingen). De school/scholen die zich het eerst aanmelden zullen dan ook als eerste een plek toegewezen krijgen. Scholen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar educatie@noord-hollandsarchief.nl, o.v.v. “Boekenfabriek”. De voorstelling kost € 4,45 per leerling of € 130,00 per groep van 30 leerlingen.

Datum
maandag 14 oktober 2019

Naam voorstelling
“Boekenfabriek”

Aanvang voorstellingen
9.00 uur en 10.30 uur

Doelgroep
scholieren vanaf 9 jaar

Lengte voorstelling
ca. 60 minuten