Ga direct naar inhoud
Foto: CultuurTafel | Toneelschuur

Ontmoet andere theater- en filmliefhebbers! Eet samen in ons Café en geniet van een voorstelling met inleiding of film.

Aan de CultuurTafel van Veel wordt gedineerd door mensen die elkaar nog niet kennen of wel kennen, geen zin hebben om te koken of juist zin hebben er op uit te gaan.

Programma
Elke laatste dinsdag van de maand schuiven we de tafels aan elkaar in het Café en wordt er samen gegeten. Er zitten altijd mensen aan tafel om u te ontvangen. Na de maaltijd heeft de Toneel- en Filmschuur een plek voor u gereserveerd voor een theater- of dansvoorstelling of film. Als u wilt, kunt u voorafgaand aan de theater- of dansvoorstelling een korte inleiding bezoeken, waarin journaliste Ziggy Klazes de regisseur, acteur of choreograaf interviewt.

Kaarten
Een kaartje voor de CultuurTafel van Veel (dagmenu, voorstelling of film, met inleiding voor de liefhebber) is €10,- voor de daghap plus de (kortings)prijs voor de film of voorstelling. Deze kan gekocht worden bij de kassa van de Toneelschuur, online of telefonisch. Voor de filmedities van CultuurTafel van Veel kunnen Cineville-pashouders uitsluitend aan de kassa een kaartje kopen.

Heeft u een Haarlempas? Dan betaalt u €5,- voor het dagmenu en mag je daarna gratis naar de voorstelling (met inleiding) of film. Kaarten met Haarlempas zijn uitsluitend te koop aan de kassa, op vertoon van uw Haarlempas. 

Let op: Kaarten kopen voor de CultuurTafel van Veel kan tot en met vrijdag 16:00 uur voorafgaand aan de betreffende CultuurTafel van Veel. Heeft u kaarten gekocht, maar bent u toch verhinderd; dan kunt u deze tot vrijdag 16:00 uur annuleren. 

Ga voor meer informatie over het actuele programma naar: www.toneelschuur.nl/extra-film-theater-dans/cultuurtafel-van-veel

Contactgegevens

CultuurTafel van Veel | Toneel- & Filmschuur
Toneelschuur & Filmschuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem
023-5173910

Openingstijden

Elke laatste dinsdag van de maand vanaf 18.00 uur. 

Klik hier voor het actuele programma.

Toegankelijkheid

rolstoeltoegankelijk

Disciplines

Film
Theater