Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding
HIT | Informatie voor scholen

Als school voor voortgezet onderwijs kun je deelnemen aan het Haarlems Interscholair Toernooi. Hiermee biedt de school zijn scholieren de kans om hun talenten te ontwikkelen onder professionele begeleiding en te delen met een groter publiek.

Over het HIT
Het HIT is het grootste Interscholaire Toernooi dat in de omgeving van Haarlem jaarlijks wordt georganiseerd. Sinds 1947 is het HIT een begrip in Haarlem. Het is een project van voortgezet onderwijsscholen en wordt grotendeels gefinancieerd door de gemeente Haarlem. De organisatie is sinds 2011 in handen van Hart.

Hoe werkt het?
De school wijst een contactpersoon aan die contact onderhoudt tussen de HIT organisatie en de betreffende leerkrachten en leerlingen. Samen met de HIT-coördinatoren hebben we drie belangrijke taken en contactmomenten:

  1. Gezamenlijke aftrap met alle deelnemende scholen (begin schooljaar).
  2. Spotten talenten tijdens bijvoorbeeld open podia (gedurende het schooljaar).
  3. Werven van deelnemers voor de uiterlijke inschrijfdatum.

Kosten
De school draagt bij aan de kosten van het HIT naar rato van het totaal aantal leerlingen per 1 oktober 2021. De bijdrage voor HIT 2021 is vastgesteld op € 0,50 per leerling.

Inschrijven
De inschrijving voor deelname aan het HIT 2021 is gesloten. Het inschrijfformulier voor het HIT 2022 komt binnenkort online.


HIT 2021
Contact | Meest gestelde vragen