Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Betteke Akkerman | masterclass beeldend

Betteke Akkerman werkt als autonoom kunstenaar en is tevens cultuurcoach in het primair onderwijs en kunstdocent bij kunstencentra en voortgezet onderwijs.  Zij exposeert en verkoopt haar werk regelmatig en is daarnaast vooral bezig om bij leerlingen, docenten en cursisten, het creatieve proces op gang te helpen en om de verbeelding te stimuleren. Ze werkt zelf vanuit de verwondering over het beeld dat ze ziet en maakt daarmee expressieve, grote schilderijen met veel verf en veel kleur. In haar lessen staat dan ook voorop dat de weg, die je aflegt om iets te maken, belangrijker is dan een vooropgezet doel realiseren.

Durven reageren op wat je onderweg tegenkomt, afwijken van je plan, je idee bijstellen en opnieuw proberen. Daarmee geef je jezelf steeds de mogelijkheid om iets nieuws te ontdekken. Met als resultaat een uniek eigen werk.
Doordat je leert om met een open mind, beter te kijken en te verwoorden wat er met je gebeurt, ga in de workshop ervaren hoe fijn het is om iets oorspronkelijks te maken.

vrij 13 november | 19 - 21 uur | Hart | GEANNULEERD IVM COVID-19 MAATREGELEN
Masterclass Beeldend van Betteke Akkerman voor PO leerkrachten en VO docenten