Ga direct naar inhoud

CultuurMenu 2020-2021 toegewezen

Hoewel we het schooljaar 2019-2020 onzeker afsluiten kan het Projectteam CultuurMenu goed nieuws melden: de activiteiten voor 2020-2021 zijn grotendeels bekend!

Alle workshops in de klas en museumbezoeken hebben we kunnen toekennen. Helaas zijn er nog teveel zaken onduidelijk omtrent de richtlijnen van het RIVM over de schoolvoorstellingen bij de diverse podia. Wij hebben daarom besloten geen gebruik te maken van schoolvoorstellingen in het najaar. In oktober is bekend welke van de geprogrammeerde voorstellingen in het voorjaar 2021 kunnen spelen. Wij wijzen scholen zoveel mogelijk een voorstelling van hun keuze toe. Mocht het nodig zijn dan bieden we scholen eventuele alternatieven aan waaruit gekozen kan worden. We gaan er vanuit in november ook de toekenning van de voorstellingen bekend te kunnen maken.


Wij zijn er van overtuigd dat we – ondanks alle onzekerheden en uitdagingen - óók voor schooljaar 2020-2021 een kwalitatief hoogstaand CultuurMenu kunnen aanbieden en de basisschoolleerlingen zullen verwonderen!