Ga direct naar inhoud

Cultuur in School: wie doet wat

De afdeling Cultuur in School is, in verband met het nieuwe kenniscentrum, aan het groeien. Hier vind je wie nu precies wat doet.

Kenniscentrum Cultuuronderwijs Haarlem
Het team van het kenniscentrum bestaat uit vier personen: Nicolette Talboom (projectleider Kenniscentrum), Renske Hoogervorst (projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit), Vincent Lamers (consulent cultuuronderwijs) en Bernadette Biegstraaten (projectmedewerker Kenniscentrum).

CultuurMenu / CultuurKeus
De projectleiding is in handen van Paula van Abeelen. Marlies van Winkel ondersteunt Paula bij de organisatie van beide programma’s. Eske Scheele is projectmedewerker voor het onderdeel museumbezoek in het CultuurMenu. Charlotte te Gussinklo, onze nieuwe administratief medewerker, draagt o.a. zorgt voor de communicatie met de scholen aangaande het CultuurMenu en CultuurKeus.

MuziekLab
Birgit Orthofer is projectleider van MuziekLab. Zij wordt ondersteund door Anneke Heijne.
Anneke is onlangs bevallen van een kerngezonde tweeling en momenteel nog met zwangerschapsverlof. We hebben afscheid genomen van onze koerier Anders Otto. Harm van de Poel, facilitair medewerker van Hart, draagt nu zorg voor het vervoer van de instrumenten.

Voortgezet Onderwijs / HIT
Eske Scheele is projectleider HIT en contactpersoon voor de VO scholen. Voor de uitvoering van HIT 2018 wordt ons team versterkt door Sophie van Aardenne.

Hoofd van de afdeling is Margi Kirschenmann.