Ga direct naar inhoud

Hart Co-Creatie Café

Heb jij een kunstzinnig idee of plan voor je school en zoek je hier financiering voor? Wil je daarbij graag samenwerken met een lokale culturele instelling of kunstenaar?

Hart financiert dit schooljaar vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit nieuwe samenwerkingsplannen tussen basisscholen en lokale culturele partners (kunstenaars en instellingen) op basis van co-creatie. Co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en op het resultaat van dit proces.

Tijdens het Co-Creatie Café ontmoeten maken scholen voor Primair Onderwijs en lokale cultuurpartners (kunstenaars en instellingen) kennis met elkaar door middel van speeddaterondes. Door middel van een pitch brengen scholen hun vraag in, en vertellen cultuurpartners over hun expertise.

Het Co-Creatie Café in 2018 heeft geresulteerd in 7 succesvolle nieuwe samenwerkingen tussen scholen en lokale cultuurpartners op basis van co-creatie met financiering vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit

Volgende Co-Creatie Café
Woensdag 16 oktober 2019 | locatie: Hart | 15.30-19.00 uur

Meer informatie: Renske Hoogervorst rhoogervorst@hart-haarlem.nl