Ga direct naar inhoud

Meetup voortgezet onderwijs & cultuurpartners

Kennisdeling en verdieping met collega-scholen en cultuurpartners.

Kom uitwisselen, ontmoeten en borrelen tijdens deze eerste MEET UP VO & CULTUURPARTNERS!

We starten de bijeenkomst met een korte presentatie van het samenwerkingsproject Kunst in de Openbare Ruimte door kunstenaar Hans Bossman en het Stedelijk Gymasium Haarlem.

De focus ligt tijdens deze meeting op het uitwisselen en met elkaar in gesprek gaan. Waarover? Dat bepaal jijzelf! We gaan aan de slag met een Open Space werkvorm. Met elkaar bepalen we ter plekke waar de bijeenkomst over moet gaan. Denk bijvoorbeeld aan; jouw leerling en zijn culturele omgeving, talentontwikkeling of aansluiting van het aanbod van kunstenaars en culturele instellingen bij de wensen van jouw leerlingen. Dit zijn slechts een paar onderwerpen die wij interessant vinden, maar misschien wil jij het graag over iets heel anders hebben! Het kan tijdens de MEET UP VO & CULTUURPARTNERS.

Natuurlijk onder het genot van een borrel en een hapje!

Programma
15.30 uur Inloop
16.00 uur Welkom en korte presentatie door het Stedelijk Gymnasium Haarlem en kunstenaar Hans Bossman. Initiatiefnemers van het samenwerkingsproject Kunst in de Openbare ruimte
16.15 uur Uitleg Open Space werkvorm
16.30 uur Open Space
17.15 uur Wat is in de diverse gesprekken besproken? (plenair)
17.30 uur Borrel en uitwisseling

Dinsdag 10 december 2019 | Locatie: Hart | 16-17.30 uur

Aanmelden
We zien je graag op 10 december, meld je en eventueel je collega's hier aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Informatie
Eske Scheele, projectleider VO escheele@hart-haarlem.nl