Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Post-HBO opleiding Cultuurbegeleider

Verbeter het cultuuronderwijs op je school.

Doel
Ben je gecertificeerd cultuurcoördinator en heb je behoefte aan verdieping? Met de opleiding Cultuurbegeleider ontwikkel je meer inhoudelijke kennis op het gebied van cultuuronderwijs. Dit kun je inzetten om bijvoorbeeld een leerlijn te ontwikkelen of collega’s te begeleiden bij het geven van goed cultuuronderwijs.

Opzet
De opleiding bestaat uit 18 bijeenkomsten van circa drie uur gedurende anderhalf jaar. In het eerste jaar vinden colleges plaats. In het laatste half jaar werkt u aan uw eindpresentatie en meesterproef. Hierbij is er een aantal dagen gereserveerd voor coaching, begeleiding en intervisie.

Resultaat Post-HBO Cultuurbegeleider
Na het succesvol afronden van de registeropleiding Cultuurbegeleider, ontvang je een officieel erkend CPION-diploma en wordt je opgenomen in het Abituriënten-Register van de Stichting Post HBO Nederland (SPHBO). De opleiding is gevalideerd door Registerleraar.nl voor 420 registerpunten. Na het doorlopen van de opleiding kun je als cultuurexpert aantoonbaar in aanmerking komen voor een LB-schaal. Je voldoet dan aan de SBL-competenties met taakverzwarende elementen.

Start opleiding in Haarlem
Neem voor de eerstvolgende startdatum in Haarlem contact met ons op via T: 088 466 30 30 of E: educatie.academy@inholland.nl

Duur
18 bijeenkomsten van 14.30 - 17.30 uur in anderhalf jaar

Studiebelasting
420 uur

Toelatingseis
Basisopleiding Interne Cultuurcoördinator

Kosten 
€ 2.800 (excl. ca € 150 literatuur) 

NB: jouw scholingskosten fiscaal aftrekbaar? Lees verder

Meer informatie en aanmelden
Zie website van InHolland Academy

.