HIT 2023 | Inschrijfformulier
Scholen

* Verplicht in te vullen

Gegevens school

HIT-coördinator 2023

Directeur

Contantpersoon financiën

Cadeautje: workshop!

Als HIT-school bieden we je een gratis workshop in de klas aan. Een cadeautje om je leerlingen kennis te laten maken met het HIT en natuurlijk een mooi wervingsmoment. Het gaat om 1 workshop voor een groep van maximaal 30 leerlingen. De workshop vindt plaats in januari of februari 2023. Je plant de workshop samen met de docent in.

Workshops
Maak kennis met de wereld van...

  • Worldbuilding en animatie door Elisabeth Ruijgrok en Phylos Donkertino. Duur: 2 uur. Een workshop waarbij het eerste uur een set wordt gebouwd op klein formaat, zodat de leerlingen tijdens het tweede uur een stopmotion kunnen maken in hun zelf gemaakte wereld. Bij deze workshop wordt de groep in tweeën gesplitst. De groepen starten een uur na elkaar, waardoor de totale duur van de workshop 3 uur is. Benodigdheden: Twee lokalen, waarvan in het ene lokaal geknutseld mag worden en waar (rest)materialen (knutsel- en tekenspullen) aanwezig zijn en in het andere lokaal een scherm. Ook zijn er I-pads en statieven nodig. Deze kun je als school op aanvraag gratis lenen van de Filmhub als deze niet aanwezig zijn op de school.
  • VR tekenen door Ytje Veenstra en Marianne Hamersma van Meet Art Now. Duur: 3 uur. Maak kennis met 3D-tekenen in de virtuele wereld waar de mogelijkheden oneindig lijken. Let op! Deze workshop vindt plaats in het VR-café (Stationsplein 68, Haarlem).
Wil je gebruik maken van het aanbod van een gratis workshop in de klas? *
Welke workshop kies je?
Wil je meer of beide workshops aan je leerlingen aanbieden? Leuk! Neem dan contact op met Lieke via hit@hart-haarlem.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen | Opmerkingen

Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Bevestiging

Is de school onderdeel van de Dunamare onderwijsgroep, dan loopt de facturering en betaling via Dunamare.

Privacyverklaring

Deel dit