Jongeren aan de slag met hun talent

Jongeren uit heel Zuid-Kennemerland die met hun talent aan de slag willen, kunnen weer los! De aanmeldingen voor de filmcompetitie Shoot Your Shot #18 zijn geopend, je kunt je weer opgeven voor het kunst- en designplatform ARTCORE en dansliefhebbers kunnen gaan proven van de mbo-dansopleiding van het Nova College tijdens de Monday Dance Match.

Shoot Your Shot #18
De filmcompetitie voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar is weer gestart! De Schuur organiseert alweer de 18e editie van Shoot Your Shot, met dit jaar het thema: stiekem. Tijdens het maken van de korte film biedt de Schuur de kans om, door middel van maar liefst drie workshops van professionele filmmakers, de filmskills van de deelnemers nog verder te verfijnen. Tijdens de finale worden de geselecteerde films vertoond in de Schuur en kiest de jury, bestaande uit professionals uit de filmwereld, de grote winnaar. Meer informatie en opgeven kan tot 6 oktober via de website van Shoot Your Shot.

ARTCORE
ARTCORE is een hedendaagse kunst- en designplatform voor jongeren in Haarlem. Vijftien jongeren tussen de 14 en 19 jaar krijgen de kans hun talent op het gebied van hedendaagse kunst te ontwikkelen en te presenteren bij 37PK en Nieuwe Vide onder begeleiding van professionele kunstenaars, makers en designers. Kartrekker van het project is Marianne Hotske Hamersma, die je ook kunt kennen als HIT-coach. Aanmelden kan via: artcorehaarlem@gmail.com.

Monday Dance Match
Op maandag 24 oktober organiseert het Nova College de Monday dance match. Speciaal voor dansers die willen proeven van de mbo-dansopleiding van het Nova College. Met lessen van alumni, docenten en studenten! Aan de hand van de lessen kiezen ze een docent (match) waarvan ze een choreografie leren. Meer informatie en aanmelden kan bij Jolein van der Geest van Dans & Balletstudio Jolein via info@balletstudiojolein.nl.