Hier zit niemand op te wachten

Aanbieders
Bonte Hond

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. Succes is overal om ons heen en alles ligt langs een meetlat. Al poepend scrollen we ’s ochtends langs de fitgirl die vandaag weer een nieuw plank-record heeft behaald. Buiten botsen we op tegen de opscheppende buurman die al 6 jaar geleden investeerde in Bitcoin om vervolgens te checken of we de 10.000 stappen wel halen vandaag.


We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet altijd sneller. En het is nooit snel genoeg. Júist daarom maken wij deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? Heb je dan eigenlijk wel een zinvol bestaan? En wat als je iets doet dat helemaal geen doel heeft? Wat als niets moet en alles mag?

Hier zit niemand op te wachten is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor dingen waarvan je nu nog niet weet dat je ze nodig hebt.
Vanuit een vurig geloof dat het doel alles heeft verziekt -het heiligt zelfs geen middelen- proberen we voor één keer niét zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.

Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een muziektheatervoorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

Locatie: Toneelschuur

Trefwoorden: Muziektheater, beweging, streven, succes, nutteloosheid

Voorwaarden: De school is zelf verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor 1 begeleider op 8 leerlingen. 

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Waar & wanneer

Periode
13 april 2023

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Schuur