Emoji Explosie

Aanbieders
HNTjong

De wereld van Emoji Explosie is geïnspireerd op de wereld van videogames. Je kunt er eindeloos verdwalen, falen en opnieuw beginnen. Een uitgelezen veilige plek om alles uit te proberen wat in het fysieke leven te ingewikkeld is.
In een mix van online-avonturen en offline-ervaringen gaan de personages hun paniekgedachten en frustraties te lijf. Ze ontmoeten nieuwe medestanders met onverwachte emotionele skills. Lukt het ze om samen de gevaarlijke missies te overleven?

Emoji Explosie is o.a. gebaseerd op interviews met kinderen en wordt intiem totaaltheater dat alle kanten van het emotionele spectrum voelbaar maakt. Met levels voor wie extreem veel of juist heel weinig voelt.

Bijbehorende workshop:
In de workshop bij de voorstelling bouwen we samen een bom, gevuld met alles wat we de hele dag voelen en denken, met wat we niet snappen aan onszelf. Of aan onze klasgenoten en leerkrachten. Samen proberen we woorden te vinden voor al die wonderlijke, verontrustende, mooie, nare en bijzondere emoties. Hoe zou het zijn als we nooit meer boos of verdrietig kunnen zijn? Blazen we aan het eind de bom op óf is die bom eigenlijk een soort cadeau?
Te boeken via de Schuur: educatie@schuur.nl / 023-5173900.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 9 januari 2024.

Locatie: Schuur
Trefwoorden: Theater, emoties, videogames, offline v.s. online

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 7, 8

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
9 januari 2024

Tijd & Info

Duur
70 minuten
Aanbieder
Schuur