Murmur

Aanbieders
Cie. Grensgeval (B) & Aifoon

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een purrende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren. Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Murmur is circus-geluidstheater uit België dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel acrobatie: Camiel Corneille / Jef Kinds regie: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens dramaturgie: Mieke Versyp

De voorstelling staat gepland op dinsdag 2 april 2024.

Locatie: Schuur
Trefwoorden: Circustheater, geluidstheater, zintuigen prikkelend, onderdeel van succesvolle 2 turvenhoog festival

Voorwaarden: Internationale productie uit België, incl. bezoek aan de Kunstspeeltuin. De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 1, 2

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
2 april 2024

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Schuur