Boutje van de Rommelberg

Aanbieders
Epos Ensemble

Wie wil er nou bij een grote berg rommel wonen? Boutje en zijn vader maar al te graag! Boutje is een echte knutselkoning: alle afgedankte spullen van anderen weet hij tot de meest fantastische nieuwe uitvindingen om te toveren. Alle sjieke mensen uit de buurt staan voor zijn maaksels in de rij. Maar ondertussen heeft Boutje grote zorgen en moet hij ook zijn creativiteit inzetten om andere plannen te maken: hoe kan hij samen met zijn nieuwe vrienden zijn vader helpen, die diep in de penarie (of eigenlijk: hoog in de gevangenis) zit?

Er is voortdurend veel te zien en te horen in deze voorstelling: wat heeft Boutje nù weer voor iets bijzonders gemaakt? Komt er ook geluid uit? Muziek zelfs?

Met regisseur Lotte van Dijck en verteller Benjamin Murck maakte het Epos Ensemble een vinding­rijke, muzikale voorstelling van dit geweldige verhaal van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas!

De voorstelling vindt plaats op woensdag 13 september 2023.

Locatie: De Luifel Heemstede

Trefwoorden: kinderboekenweek, uitvinder, bij mij thuis, muziektheater.

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Muziektheater

Waar & wanneer

Periode
13 september 2023

Tijd & Info

Duur
45 minuten
Aanbieder
Theater De Luifel Heemstede