Maak je eigen Musical (groep 7-8)


Aanbieders
MuziekLab

Musical, dat is zingen, dansen en nog een verhaal vertellen ook! In de module "Maak je eigen musical" bedenken de leerlingen met hulp van de groepsleerkracht en de Muziek Lab docent een eenvoudige verhaallijn. Ze maken scènes en kiezen bijpassende liedjes. De liedjes worden geënsceneerd of van een eenvoudige dans voorzien.

De leerlingen studeren de zelfbedachte musical in en de module wordt afgesloten met een presentatie. Door samen te werken, creëren de leerlingen hun eigen musical: een prestatie om trots op te zijn.

Doel: De leerlingen leren om gezamenlijk in korte tijd een eenvoudige verhaallijn, een aantal scènes en een aantal liederen met bijpassende dansen of mise-en-scène te ontwerpen, in te studeren en te presenteren. Door samen te werken, creëert de groep een eigen mini musical.

Leerlijn: deze module maakt deel uit van de leerlijn dans/musical.

Voor MuziekLab-reeksen geldt een minimale afname van 120 minuten per lesdag per docent. De getoonde prijzen zijn inclusief organisatiekosten en eventuele kosten voor instrumententransport. Na bestellen ontvang je per e-mail een offerte met daarin de prijs.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 7, 8

Soort activiteit

Lessenreeks

Classificatie

Disciplines
Muziek
Aantal lessen
9 lessen

Waar & wanneer

Tijd & Info

Duur
90 minuten

Financieel

Kosten
  • € 918,00 per groep
Aanbieder
Op school

Contact

Anneke Heijne | Coördinator MuziekLab en adviseur cultuureducatie
aheijne@hart-haarlem.nl