Binnenbeest

Aanbieders
De Dansers

Soms verander ik in een zorgeloze pony dat door de wei huppelt, even helemaal niet meer mezelf. Andere keren word ik een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Heel af en toe zie ik dat ook bij andere mensen om me heen. Herken je dat? Een brommende beer, een deftige pinguïn of juist een vrolijk speels hondje? Maar bij de meeste grote mensen wordt hun binnenbeest weggestopt, tam gemaakt en opgesloten. Dat is toch zielig? Red het Binnenbeest!
“Een voorstelling met veel humor. De transformaties die de dansers doormaken van efficiënte volwassenen naar wilde beesten zijn (mede) daardoor een plezier om naar te kijken.” Theaterkrant

Lesmateriaal
Wel lesmateriaal beschikbaar? Lesbrief en passend educatief programma dat op school kan worden gebruikt ter voorbereiding op het theaterbezoek én ter verdieping van de thema’s die tijdens de voorstelling aan bod komen.

Bijbehorende workshop
Workshops (zelf dansen en/of dans interpreteren) op school. Te boeken via de Schuur: educatie@schuur.nl / 023-5173900. Kosten voor rekening van de school.

Locatie: Schuur
Trefwoorden: Dans, energiek, muzikaal, humor, language no problem

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Dans

Waar & wanneer

Periode
4 februari 2025

Tijd & Info

Duur
60 minuten
Aanbieder
Schuur