Kunstvak Café #1 | Schuur

Terug
Het Kunstvak Café is er voor kunstvakdocenten in het voortgezet onderwijs uit de regio Zuid-Kennemerland

Het Kunstvak Café is een borrel waarbij je kunstvakcollega’s van diverse scholen ontmoet en in een informele setting inspiratie kunt uitwisselen. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Bovendien bieden we je kosteloos de mogelijkheid om zelf ook weer eens cultuur te snuiven met aansluitend een bezoekje aan een premièrefilm!

Er zijn 20 plekken voor een kop soep en een filmbezoek, na afloop van het Kunstvak Café om 18.30 uur. Laat in je aanmelding weten of je alleen komt voor de borrel of dat je ook graag mee-eet en de film bezoekt. Na aanmelding krijg je een bevestiging per mail. Let op: Bij annulering van de soep en de film na 22 december, worden de kosten (à €23,50) in rekening gebracht.

Gegevens

Ik meld mij aan voor: *
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Beeldmateriaal

Tijdens deze activiteit worden (mogelijk) foto’s en/of video’s gemaakt ter promotie van de activiteit op onze website en social media. Graag ontvangen we toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waar jij als deelnemer aan deze activiteit op staat. *

Verwerking persoonsgegevens
Hart neemt de bescherming van jouw gegevens serieus. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij verzamelen en hoe we hiermee omgaan.

Deel dit