Saxofoon

Een instrument met een stoer uiterlijk. De klank kan neit alleen scheuren, maar ook ongekend warm en zwoel klinken. Een saxofoon - en daar zijn meerdere soorten van - komt bij elke gelegenheid tot zijn recht. Bijvoorbeeld in een van de Big Bands van de Vereniging Hart Muziekschool.

We zien je graag bij de saxofoonlessen van de Hart Muziekschool!

Docent Piet Rebel
Hijstudeerde cum laude af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en maakt sinds 16 jaar deel uit van het Bl!NDMAN saxofoonkwartet in België en werkte onder de artistieke leiding van Eric Sleichim samen met onder andere Paul van Nevel, Guy Cassiers en Philip Herreweghe.

Piet Rebel werkt samen met de Filharmonie, De Munt, Champ d'Action, Ictus, Art Zoyd, Het Nederlands Saxofoon Kwartet en The World Saxophone Orchestra.

Begeleiding naar conservatorium. Mogelijkheid om samen te spelen in saxofoonkwartet of band (the Rebels, big band New Harlem Deluxe). Voorspeelmiddagen en concerten. Afspraken op maat in overleg.

Praktisch

Lesdagen: woensdag en donderdag

Piet Rebel  is gediplomeerd docent en als zodanig werkzaam bij Hart Muziekschool. Hart Muziekschool verzorgt als vereniging van zelfstandige muziekdocenten de muzieklessen in het gebouw van Hart.
Voor gerichte informatie over proeflessen, lesdagen, lestypes, tarieven, inschrijven en telefoonnummers verwijzen we je naar de website van de Hart Muziekschool.

Klik hiernaast op aanmelden als je je contactgegevens wilt doorgeven aan een docent.

Cursus Saxofoon
Discipline Blaasinstrumenten, Muziek | Zang
Docent