Samen meerstemmige nummers zingen en je stem ontwikkelen? Ben je tussen 12 en 19 jaar? Dan is het jongerenkoor Zanggroep Spaarne is iets voor jou. 

Zanggroep Spaarne 12+ bestaat uit 4 tot max. 16 enthousiaste en wat meer ervaren zingende jongeren tussen de 12 en 19 jaar. De sfeer is gezellig en ontspannen, maar er wordt ook hard gewerkt. Er is veel ruimte voor inbreng vanuit de groep. De nummers worden begeleid op piano, maar soms ook op instrumenten die de zangers zelf meebrengen. We zingen 2 of 3 stemmige bekende en minder bekende populaire nummers en wereldmuziek. Soms zijn het songs die de groep uitkiest, soms de dirigent. Er wordt in de groep gewerkt aan timing, swing, klank, adem, intonatie, articulatie en houding. Ook is er aandacht voor de individuele stemontwikkeling. Je leert hoe je je als groep presenteert, maar ook hoe jij je kunt presenteren. Je zingt ook wel eens alleen. Aan het einde van het seizoen gaan we de studio in om een aantal nummers op te nemen.

Praktisch

Praktische informatie:

Proefles:
Iedereen kan zich aanmelden voor de Zanggroep. We doen in een ontspannen sfeer altijd een proefles en een kleine stemtest, zodat je kunt proberen of jij je goed voelt in de groep en om te horen wat je mogelijkheden zijn.

Extra Zangles:
Zangers uit Zanggroep Spaarne kunnen tegen een flinke korting een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen voor privé of duo zangles, naast de koorles van de groep. Deze kaart is het hele jaar geldig en je kunt op afspraak een les boeken.

Extra data:
Kerstoptreden | 11 december 2022
Generale eindvoorstelling 18 juni 2023 van 10.00-13.00 uur.
Eindvoorstelling | zondag 25 juni 2023