Vooropleiding Dans bij Dans & Balletstudio Jolein voor kinderen van 8 t/m 11 jaar.

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoelt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf 6 jaar. Zij hebben elke zaterdag 3 uur les in Studio Haarlem. De vooropleiding dans is ‘allround’ georiënteerd. Dat houdt in dat de dansers worden opgeleid in diverse dansstijlen, zoals klassiek ballet, moderne dans en urban. Ook krijgen de dansers improvisatietechnieken aangereikt en werken we regelmatig aan projecten en voorstellingen.

De meeste dansers van de vooropleiding dansen volgen ook dansles in de dansstijl waar zij zich op willen focussen en het meeste plezier uit halen. Ook wanneer je bij een andere dansschool danst, kun je bij ons op zaterdag de vooropleiding volgen. Doordeweeks kun je dan gewoon danslessen bij je eigen dansschool volgen.

Een groot voordeel van de vooropleiding is dat de groep bestaat uit jonge, talentvolle dansers die gaan voor hetzelfde doel; vol enthousiasme en plezier, én door hard werken, ontwikkelen naar een hoger (technisch) dansniveau.

GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MBO- OF HBO- DANSOPLEIDING
Wil je niets liever dan van dansen je beroep maken? Dan kun je na de middelbare school een dansopleiding gaan volgen. Na het volgen van de vooropleiding dans ben je goed voorbereid om audities te doen voor een vervolgopleiding zoals een mbo- of hbo-dansopleiding. Ieder jaar leveren wij dan ook vol trots dansers af aan de verschillende mbo- en hbo-dansopleidingen die Nederland rijk is.

GERENOMMEERDE DOCENTEN
De lessen op de vooropleiding worden uitsluitend gegeven door gerenommeerde dansdocenten, in het bezit van een hbo Docent of Uitvoerend Dans diploma én ruime ervaring in het werkveld. Ook geven onze docenten les op verschillende mbo- en hbo-dansopleidingen in het land. Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij zijn daarom kleinschalig en doelgericht bezig met de dansers.

Praktisch

KOSTEN
Vooropleiding dans / 3 uur per week / € 95 per maand.

13.15 - 14.15 Urban
14.15 - 15.15 Klassiek/Modern
15.15 - 16.15 Impro/Choreo

  • Betaling vindt plaats in 10 termijnen via automatische incasso.
  • Bij instroom in het lopende jaar betaal je lesgeld voor de resterende lessen en de betaling wordt verdeeld over de resterende termijnen.

Inschrijven voor seizoen 22-23 kan ook via een mail aan:

info@balletstudiojolein.nl