Geef je creativiteit de ruimte en vertrouw op je gevoel. Leer jezelf uitdrukken met diverse materialen.

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Wil je je graag leren uitdrukken in diverse teken- en schildertechnieken en in klei? Dan is de cursus intuïtief tekenen, schilderen en boetseren echt iets voor jou.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je gevoel te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je handen. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

Tijdens de cursus leer je hoe je bepaalde materialen kunt gebruiken, zoals soft pastelkrijt, oliepastel, houtskool, klei, acrylverf en aquarelverf, maar het is geen ‘gewone tekencursus’ waarin je technisch goed leert tekenen en schilderen.

Het tekenen en schilderen werkt als middel om je gevoel te laten spreken en te leren vertrouwen op je intuïtie. Je creativiteit krijgt hierbij alle ruimte, en er ontstaan dan ook vast heel bijzondere creaties, die je inzicht bieden in wat er in je onderbewustzijn speelt.

Praktisch

  • Bij deze cursus zijn papier, klei en het gebruik van houtskool inbegrepen. Verder werk je zoveel mogelijk met je eigen materialen. Als je iets niet hebt, kun je altijd wat bij me lenen.
  • Op vrijdag 8 september kun je een proefles volgen (15 euro) om te kijken of deze cursus iets voor je is. Mled je hier aan voor de proefles
  • De cursus start op vrijdag 15 september en loopt door tot 15 december. Er is geen les op 27 oktober. 

Inschrijven

Proefles Intuïtief tekenen, schilderen en boetseren
Datum 8 sep t/m 8 sep
Dag vrijdag
Tijd 10:00 t/m 11:45uur
Locatie
  • Hart Haarlem, Kleine Houtweg 18, 2012 CH HAARLEM
Deze cursus vond plaats tussen 08-09-2023 en 08-09-2023.
Intuïtief Tekenen, Schilderen en Boetseren
Datum 15 sep t/m 15 dec
Dag vrijdag
Tijd 10:00 t/m 11:45uur
Locatie
  • Hart Haarlem, Kleine Houtweg 18, 2012 CH HAARLEM