Stembevrijding bij Canto! Vind je stem en laat je horen!

Jij wilt leven en je vrij voelen om te laten zien en horen wie jij bent. Om jouw ruimte in te nemen. 

Maar je merkt dat er een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zijn wie jij bent. Voluit te laten klinken, hoe jij klinkt. Om voluit jouw stem te laten horen. Voluit klank te maken vanuit jouw hart.

Canto! nodigt je uit om op onderzoek uit te gaan naar wat het is dat er in jou leeft en daar klank aan te geven. Gedachten, emoties, fysieke sensaties of juist leegte. Alles in jou is onderdeel van het geheel dat je bent, van jouw volheid.

En daar kun je klank aan geven. Wie weet wordt dat wel een kleine, zachte toon. Of een vol, hard geluid. Of wellicht barst je los in een geïmproviseerd lied, wat je nooit van te voren had kunnen bedenken. Welk geluid je ook maakt, wat er ook wordt losgetrild met het klinken van jouw stemgeluid, het is welkom in de veilige bedding die we samen creëren in een sessie Stembevrijding.

Dit paadje van zelfonderzoek is elke keer weer nieuw en spannend. Of levendig, zou je ook wel kunnen zeggen. In elk moment ben je anders, dus op elk moment zou je anders kunnen klinken. Het helemaal volgen van jouw stroom, met alles wat zich aandient in jou, is een regelrecht paadje naar jouw waarachtigheid. Jouw authenticiteit beleven door jouw stem te laten horen. Het is een zeer letterlijke en directe belichaming van de ruimte die je bent. Door middel van jouw stem vrijheid ervaren. Canto! verwelkomt je met open armen en begeleidt je liefdevol en kundig op jouw pad naar meer vrijheid.

Praktisch

Voor meer informatie: www.zangschoolcanto.nl